pallet3

Wat zijn de voordelen van een pelletkachel?

Stoken op houtpellets levert verschillende voordelen op. Met een pelletkachel stookt u niet alleen goedkoper, maar u zult bijvoorbeeld ook merken hoe gemakkelijk, schoon en efficiënt een pelletkachel in gebruik is. Enfin, leest u hieronder maar wat een pelletkachel u oplevert of ervaar het zelf in de showroom.

Met een pelletkachel verwarmt u goedkoper.

Met een pelletkachel stookt u tot 40% goedkoper dan stroom of gas. Een forse besparing op uw energierekening.

Gemak dient de mens

Met maar 1 druk op brandt uw pelletkachel. Geen gezeul met houtblokken, geen gedoe met aanmaakblokjes. De toevoer van de houtpellets gaat helemaal automatisch vanuit het reservoir.

Uitstekend rendement

Onze pelletkachels hebben een perfecte brandstof-warmteverhouding, met een efficiënte verbranding van meer dan 85%. Er blijft na verbranding nauwelijks 1% as over.

Zuivere lucht in huis

U hebt met een pelletkachel nooit last van rook in de kamer, omdat de brandruimte van de pelletkachel is afgeschermd.  De kachel geeft alleen warmte af en de afvoergassen worden door de afvoerpijp naar buiten geblazen. In uw leefomgeving houdt u dus altijd zuivere lucht; zelfs het bijvullen van de pellets geeft geen rook in de kamer.

Afvoer/uitlaat eenvoudig te realiseren

De afvoer/uitlaat is niet groter is dan 80 mm. Moeilijke en kostbare bouwkundige aanpassingen in uw huis zijn dus niet nodig.

Verschillende stijlen pelletkachels

Pelletkachels zijn er in diverse ontwerpen. Voor elke inrichting is er een passend model leverbaar, of het nu een klassieke, trendy, design of moderne pelletkachel moet zijn. Bovendien zijn de meeste kachels verkrijgbaar in diverse kleuren.

De beste merken

Er is veel keus in pelletkachels, bij Adpellet gaan we alleen voor de merken en leveranciers met een uitstekende staat van dienst en reputatie op het gebied van kachelfabricage.
Piazzetta
Superior
MCZ
Rika
Quadra-Fire.

Door de samenwerking met kachelproducenten die veel investeren in de ontwikkeling van houtpellets, werken onze kachelsystemen:
•    feilloos
•    volledig veilig
•    zeer eenvoudig

 

Wij installeren onze kachels zelf, u bent niet afhankelijk van derden. We zorgen voor een goed systeem, met uitstekende service en minimaal 2 jaar garantie.

Bel voor een afspraak en kom langs om verschillende modellen te bekijken; de warmte te voelen en de stilte te ervaren.

 

Adpellet
Tel. 06 29 55 18 88 of (0521) 36 27 47
info@adpellet.com

Showroom:

Eesveenseweg 58
8347 JE Eesveen

Open: donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur.
Op afspraak bijna altijd open! Telefoon 0521 – 362747.