Adpellet

A. Danko
Loberingemaat 5b
7942 JD Meppel

Mobiel: 06 29 55 18 88
info@adpellet.com

Op zoek naar een dealer bij u in de buurt?
Stuur ons een email met uw gegevens en
u ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Collega’s gezocht voor wederverkoop van kwaliteitsmerken pelletkachels in diverse regio’s

Tien jaar geleden is Adpellet zich gaan verdiepen in pelletkachels, een toen nog relatief nieuwe manier van verwarming op de Nederlandse markt. Inmiddels hebben wij een landelijk dealernetwerk met 16 verkoop- en servicelocaties.

In onze showroom in Eesveen, nabij Steenwijk, centraal gelegen tussen de provincies Overijssel, Drenthe en Friesland, vindt u de grootste collectie pelletkachels in het noorden van Nederland. Met ons brede en diverse assortiment bieden wij u de mogelijkheid om een kachel te vinden die het beste past bij uw wensen.

Vakkundig advies door jarenlange ervaring

Door onze ruime ervaring met de installatie van pelletkachels kunnen wij u goed adviseren en voorlichten. Wij werken samen met leveranciers die onze visie delen: het leveren van hoogkwalitatieve producten en uitstekende service. Deze samenwerking biedt u de zekerheiddat wij in staat zijn de beste en nieuwste producten te leveren.

Adpellet levert de kachels van Piazzetta, Superior, MCZ, Quadra-Fire, RED en Cadel aan diverse partners verspreid door Nederland.